Se zlatem na věčné časy


Zlaté mince / zlaté slitky

Zdroj www.zlate-mince.cz

Zlaté mince a zlaté cihly


Představujeme Vám v Čechách zcela ojedinělé zlatnictví specializované na prodej investičního zlata a drahých kovů vysoké ryzosti. Naše prodejny naleznete
v Praze a ve Vsetíně.

Věnujeme se prodeji vzácných a hodnotných mincí z ryzího zlata a stříbra. Jsou vyhledávané nejen sběrateli ale taky investory a především lidmi kteří chtějí originálním darem udělat radost svým blízkým či obchodním partnerům.

Od r. 2003 prodáváme i zlaté investiční mince a švýcarské zlaté slitky. Zboží odebíráme přímo od Vídeňské mincovny, Mincovny USA, České mincovny, Slovenské mincovny, České a Slovenské národní banky  a rafinérů zlatých slitků. Mince z nových emisí a švýcarské zlaté slitky jsou doplněny certifikátem udávajícím jejich parametry. Ryzost prodávaných mincí je zaručena emitujícím státem.

Významnou je i naše vlastní emisní činnost. Razíme medaile především z drahých kovů jako je zlato, stříbro a platina. Každá medaile je razena pouze v omezeném počtu kusů které jsou úředně puncovány a dodávají se s certifikátem. Nejvzácnější ražby jsou navíc číslovány na hraně. Mimořádný důraz klademe na výtvarné zpracování našich medailí, umělecké provedení a precizní práci rytců při přípravě razidel. Spolupracujeme s nejvýznamnějšími sochaři a malíři. Patří mezi ně zejména akademický sochař pan Vladimír Oppl, akademický sochař Zbyněk Fojtů, a mnoho dalších.

Děláme vše pro spokojenost zákazníka. Garantujeme původ zboží i nízké ceny. Nabízené zboží expedujeme obratem. Všechny operace provádíme bezpečně a diskrétně. Jsme držitelé značky kvality programu Česká kvalita.
 

Prodáváme švýcarské zlaté slitky.

 


V naších prodejních expozicích
v Praze a ve Vsetíně uvidíte nejvzácnější české mince z ryzího zlata a stříbra, švýcarské zlaté slitky i velké australské nugety. Z naší  široké nabídky více než 1700 mincí ražených v mincovnách ve Vídni, Londýně i Paříži zde představujeme ty nejpoutavější.

Rádi Vás seznámíme s možností investice do zlata a poradíme Vám i při výběru dárků pro Vaše obchodní partnery.

Provozujeme i zásilkovou službu. Menší objednávky odesíláme ve speciálních bezpečnostních obalech. Tyto obálky obsahují několik bezpečnostních prvků které zajišťují že nemohou být otevřeny bez zanechání neodstranitelných stop. Zboží je pečlivě baleno abychom předešli jeho poškození a celá dodávka je pojištěna na plnou hodnotu svého obsahu i při zasílání do zahraničí. Obálka je recyklovatelná.

Obal zásilky je záměrně zcela bez reklamních potisků. Chráníme tak především Vaše soukromí. Doufáme že spokojeni s našimi službami nás budete sami doporučovat. 

Využijte našich zkušeností a dlouholeté praxe. Věříme že i Vy si po jeho vyzkoušení oblíbíte tento jednoduchý, pohodlný a hlavně moderní způsob nakupování.
 



Navštivte naši novou prodejnu !